zo 26 mei 2019

Bellingwolde
Tijdstip:

AFSCHEID VAN GEBOUW REHOBOTH

Sinds 1995 diende de voormalige gereformeerde kerk Rehoboth als vergadercentrum van de protestantse gemeente Bellingwolde. Veel lief en leed werd hier met elkaar gedeeld. Verenigingen, clubs, cursussen, de boekenmarkt waren thuis in Rehoboth. We hebben hier startzondagen gehouden. En natuurlijk waren er kerkenraadsvergaderingen en gemeenteavonden. Op de laatste gemeentevergadering werd afgesproken: we gaan op een gepaste manier afscheid nemen van Rehoboth.
Namens de kerkenraad hebben Ria Eerhart, Wim Ekkelkamp en Wolf Jöhlinger een Rehoboth-afscheids-vesper voorbereid. Hedrikus de Vries en Ageeth Klaassen-Vloo zullen de viering muzikaal opluisteren.
Op zondag 26 mei a.s. zijn allen die 'iets hebben' met Rehoboth uitgenodigd om 15.30 uur afscheid te nemen van gebouw Rehoboth.
We zullen onder Gods woord samen komen én er zal ruimte zijn om herinneringen met elkaar te delen. Afsluitend doen we dan symbolisch voorgoed de deur dicht.
Als u tastbare herinneringen hebt zoals foto's van samenkomsten in Rehoboth, liturgieën, programma's van verenigingen of iets dergelijks - neem ze gewoon mee. Misschien is het mogelijk met uw herinneringen een digitaal monument van ons Rehoboth op het World Wide Web te bouwen.