Problemen met live uitzending gemist Problemen met live uitzending gemist
Uitzendingen via kerkdienstgemist.nl
Helaas hebben wij moeten contrateren dat de internetverbinding die wij via de KPN hebben in de kerk op dit moment erg onbetrouwbaar is en vaak onvoldoende capaciteit heeft om de dienst direct uit te zenden via kerkdienstgemist.nl. Ondanks dat er extra middelen zijn aangelegd om dit probleem op te vangen hebben we moeten constateren dat dit toch niet toereikend is. Helaas hebben wij dit afgelopen donderdag tijdens de afscheidsdienst van Jans Rouw moeten merken.
Normaal wordt de dienst ook altijd opgenomen zodat wij dan later de dienst alsnog op kerkdienstgemist.nl kunnen zetten. Alleen met de dienst van Jans Rouw is ook bij de opnamen iets mis gegaan en is er maar een gedeelte van de dienst opgenomen.
Heel spijtig, met name voor de familie Rouw.
Als het goed is zal het probleem met het opnemen van een dienst nu opgelost zijn.
Indien de dienst vanwege de internetcapaciteit niet direct uitgezonden kan worden, dan is deze dienst in de middag beschikbaar om alsnog te bekijken.
Wanneer de glasvezelkabel aangelegd is in Bellingwolde zal dit probleem zich niet meer moeten voordoen. Wij hopen dat dit snel gerealiseerd gaat worden.
 
terug