Informatie Magnuskerk omtrent opening en orgel Informatie Magnuskerk omtrent opening en orgel

Ons Snitger-Freijtag orgel:
Een opname van het Snitger-Freijtag orgel in de Magnuskerk te Bellingwold, een opname van SBNO (Stichting tot Behoud van het Nederlands Orgel. Organisten). U ziet hierin uitleg over het orgel en de bespeling op het orgel door Sander van den Houten en Cees van der Poel.
Klik hier voor de link naar opname

De Magnuskerk is iedere donderdagmiddag open in de zomer.

In de maanden juni, juli en augustus is de Magnuskerk in Bellingwolde iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur open.
Er is dan een organist en een gids aanwezig.
Maar niet alleen voor toeristen is de Magnuskerk open.
Ook mensen uit onze eigen regio zijn welkom om het mooie gerestaureerde en beschilderde orgel te bewonderen.
Of misschien wilt u gewoon even binnen kijken en een kaarsje branden voor mensen die u in de afgelopen periode hebt moeten missen.

U bent van harte welkom.