Orgelconcert Wim Westerman gaat NIET door. Orgelconcert Wim Westerman gaat NIET door.
Kerst – Orgelconcert Wim Westerman Magnuskerk

Extra Kerst – Orgelconcert Wim Westerman Magnuskerk om 19.00 uur
Gezien het grote aantal aanmeldingen voor het Kerst – orgelconcert van Wim Westerman heeft hij besloten om een extra concert te geven om 19.00 uur. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Op 20 december om 16.00 uur geeft Wim Westerman een orgelconcert in de Magnuskerk van Bellingwolde. Wim Westerman is een veelzijdig musicus. Naast orgel studeerde hij ook trombone en hafabra aan het conservatorium in Groningen. Verder volgde hij een opleiding voor klarinet (Winschoten) en dirigent (Zwolle). Hij is momenteel orgel- en koperdocent aan de muziekschool in Winschoten en dirigent van verschillende harmonieorkesten.
Het programma staat uiteraard in het teken van kerst. Naast prachtige kerstnummers van Walcha, is o.a. ook de Pastorale (deel 2) van J.S. Bach te horen. Het is genieten van vrolijke muziek in donkere tijden! Vooraf aanmelden verplicht via hensen.ellen@hetnet.nl  of tel 06-23741844. We kunnen maar 30 personen toelaten ivm de coronamaatregelen. We verzoeken u bij het betreden en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen. Entreeprijs is €7.

Vriendelijke groeten,
Hensen Trenning