Laatste nieuws Laatste nieuws
Kijk voor meer informatie over onderstaande onderwerpen of ander nieuws ook bij "nieuws vanuit de kerk".
 

Uitzendingen via kerkdienstgemist.nl
Helaas hebben wij moeten contrateren dat de internetverbinding die wij via de KPN hebben in de kerk op dit moment erg onbetrouwbaar is en vaak onvoldoende capaciteit heeft om de dienst direct uit te zenden via kerkdienstgemist.nl. Ondanks dat er extra middelen zijn aangelegd om dit probleem op te vangen hebben we moeten constateren dat dit toch niet toereikend is. Helaas hebben wij dit afgelopen donderdag tijdens de afscheidsdienst van Jans Rouw moeten merken.
Normaal wordt de dienst ook altijd opgenomen zodat wij dan later de dienst alsnog op kerkdienstgemist.nl kunnen zetten. Alleen met de dienst van Jans Rouw is ook bij de opnamen iets mis gegaan en is er maar een gedeelte van de dienst opgenomen.
Heel spijtig, met name voor de familie Rouw.
Als het goed is zal het probleem met het opnemen van een dienst nu opgelost zijn.
Indien de dienst vanwege de internetcapaciteit niet direct uitgezonden kan worden, dan is deze dienst in de middag beschikbaar om alsnog te bekijken.
Wanneer de glasvezelkabel aangelegd is in Bellingwolde zal dit probleem zich niet meer moeten voordoen. Wij hopen dat dit snel gerealiseerd gaat worden.

Jaarrekening 2021 van de kerk
Maandag 29 augustus hebben de leden van de kerkenraad en de kerkrentmeesters de jaarrekening van onze kerk besproken en goedgekeurd.
Normaal gebeurt dit altijd eerder in het jaar maar het administratiekantoor dat dit voor ons verzorgt kon dit niet eerder klaar krijgen, helaas.
Aangezien wij als kerk verplicht zijn om voor 1 september de cijfers te publiceren op de website hebben wij geen mogelijkheid gehad om de jaarrekening onder uw aandacht te brengen vooraf, zoals eigenlijk zou moeten.

U kunt op onze website onder het kopje Anbi de jaarrekening 2021 van zowel de kerk als de diaconie bekijken. Wilt u de volledige jaarrekening toch graag inzien dan kunt u contact opnemen met Arie Heeling, penningmeester van de kerk, tel. +31 (597) 531752.

Open Koffieochtenden
Elke laatste woensdag van de maand in het Trefpunt in Vriescheloo van 10.00 – 11.30 uur.

terug