Foto's en video's rondom kerst bij de Magnuskerk Foto's en video's rondom kerst bij de Magnuskerk
Rondom kerst bij de Magnuskerk:
Link naar de opgenomen kerstnachtdienst via de video
U kunt u de klokken van de Magnuskerk zien en horen luiden. Zo komt u zonder de trappen te hoeven lopen in de toren bij de klokken. Vervolgens zien wij de Giezelbaargbloazers uit Veele die bij de kerk blazen op de midwinterhoorns.
Daarna begint dan de kerstnachtdienst.
Voorganger is ds. W. Jöhlinger, organist dhr. R. Brunekreeft, zang in de dienst door leden van de cantorij Westerwolde o.l.v. dhr. R. Wind. collectie Doelcollecte.

Link naar de opgenomen dienst 1e kerstdag via de video
oorganger is ds. W. Jöhlinger, organist mw. E. de Boer, zang door leden van de cantorij Westerwolde o.l.v. dhr. R. Wind. Collecte Kinderen in de knel.
Foto's van deze twee diensten vind u bij bij  tabblad "fotoalbum"

Adventswandeling 1e advent
Hier de link met foto's van de wandeling op 29 november
Adventswandeling 2e advent
Hier een link met foto's van de wandeling op 6 december
Via deze link komt u bij een video opname van de rondgan gang door de kerk en orgel en zang van Roelf Wind op 6 december.
Advendswandeling 3e advente
link naar de foto's